Truffels vies? Niet met deze 4 tips

Veel mensen vinden truffels niet lekker om te eten. Gelukkig hebben wij een aantal tips in huis waardoor truffels een stuk lekkerder worden. Lees je mee?

Wanneer je een beginnende truffel gebruiker bent dan zal je waarschijnlijk niet weten dat je truffels op verschillende manieren kan consumeren. In deze blog zetten wij 4 manieren voor je op een rij. Want er zit aan truffels een wat bittere smaak. Veel mensen bestempelen dit als vies en eten het alleen voor de trip. Maar je kan truffels ook zo klaarmaken dat het ook nog eens smakelijk wordt om te trippen. Psilocybine kopen om te verwerken in je maaltijd doe je hier.

Tip 1: Maak magic truffel thee

Een methode die veel gebruikt wordt om truffels te consumeren is door ze in je thee te verwerken. Vaak kan je misselijk worden na het innemen van truffels. Maar de thee vermindert dit effect. Daarnaast zorgt het ook nog eens voor een snellere inname van de psilocybine. Zorg voor kleine stukjes en laat het minimaal 5 minuten intrekken.

Tip 2: Een lekker truffel soepje

Je kan een heerlijke soep maken waarin je de truffel verwerkt. Nu kan je dus ook zelf kiezen voor de smaak soep. Ga je voor een heerlijke tomatensoep of hou je meer van een pompoensoepje? Om het makkelijk te maken kan je natuurlijk ook kiezen voor een cup-a-soup. Voor een beter effect kauw je een beetje op de stukjes voordat je ze doorslikt.

Tip 3: Vette truffel burger

Bij de Mac Donalds verkopen ze een truffel de luxe burger. Maar jij kan gaan voor de truffel magic burger. Verwerk bijvoorbeeld de truffel in kleine stukjes door je vlees. Je zorgt dat de smaak van truffel niet zo overheerst door je burger af te toppen met een broodje en saus. Maar je kan hem natuurlijk ook toppen met wat extra sla, tomaten en kaas.

Tip 4: Broodje truffel gezond

Je kiest uiteindelijk zelf hoe jij je truffels eet. Maar wij raden af om te kiezen voor iets dat je makkelijk kan opeten. Daarnaast moet de smaak van de truffel niet te overheersend zijn. Een broodje gezond heeft iedereen weleens gehad. Maar heb jij weleens genoten van een broodje truffel gezond?

You May Also Like