De goedkoopste airfryer van 2019

De goedkoopste Airfryer van 2019

De Airfryer is enorm populair geworden de laatste tijd. Dat komt omdat veel mensen natuurlijk graag frituren, want hoe lekker is dat?! Maar we weten ook allemaal dat het niet bepaald gezond is om regelmatig gefrituurd eten te eten. Dan is de Airfyer een goede uitkomst. De naam zegt het al: deze ‘frituur’ bereidt het eten aan de hand van hete lucht. Dat betekent dat er geen vet aan te pas komt. En dat levert hetzelfde eten op met een heleboel minder vet. Een hele mooie ontwikkeling als het gaat om gezonder leven dus. Daarom zijn er heel wat Airfryers te vinden op de markt. Maar welke is nou betaalbaar én goed? Geen zorgen, wij hebben ze voor je verzameld.

Philips Avance Airfryer XXL

Philips maakt altijd goede producten natuurlijk. Je krijgt vaak goede kwaliteit voor een goede prijs. Maar natuurlijk kun je ook nog kijken op websites als promotiecode.nl voor extra korting. Deze Airfryer van Philips is een grotere variant en dus geschikt voor grotere porties. Handig als je een gezin bent en liever grotere porties in één keer maakt zodat iedereen voldoende eten heeft. Daarnaast is hij mooi afgewerkt en kun je hem krijgen in een analoge of digitale variant. Ook zijn er veel accessoires voor deze variant te krijgen zodat je veelzijdige gerechten kunt bereiden.

Princess Digital Family Aerofryer XXL

Deze Airfryer van Princess is er eentje met een prachtig design. Ook deze variant is speciaal gemaakt voor grotere porties en daarom uitermate geschikt voor gebruik binnen een gezin. Verder is hij een van de beste Airfryers die digitaal zijn. Ook is hij gemakkelijk schoon te maken, wat bij sommige varianten nogal eens te wensen over laat.

Inventum GF400HL

Dit is een Airfryer die echt een stuk goedkoper is dan andere varianten die van dezelfde kwaliteit zijn. Dat betekent dat je met deze Airfryer echt een aankoop doet waarbij je zoveel mogelijk waar voor je geld krijgt. Eigenlijk doet hij dan ook helemaal niet onder voor een duurdere Airfryer, maar als je per sé een digitale variant wilt mis je dat bij deze. Verder presteert hij net zo goed en is hij vooral veel goedkoper.

Inventum GF254HLD

Heb je een klein huishouden en ben je überhaupt niet op zoek naar een Airfryer die grote porties kan maken? Dan zit je met deze variant, ook van Inventum, helemaal goed. Hij is een van de beste Airfryers die klein is. Hij is digitaal en heeft een afscheidingswandje tussen de bak, waardoor je toch nog meerdere dingen tegelijk kunt maken ondanks het kleine formaat. Verder is het enige nadeel dat hij wat lawaaiig is. Stoor je je hier echter niet aan, dan is dit misschien wel de beste keuze als je voor een klein model Airfryer gaat.

Ongeacht je budget of je wensen wat betreft de grootte van de Airfryer zijn alle bovenstaande varianten sowieso een goede aankoop. Je zal geen enkele keer spijt krijgen van je aankoop. Kies dus uit dit lijstje de variant de het beste aansluit bij je wensen en je zit goed!

You May Also Like