Drie baksels met Oreo koekjes

Oreo’s zijn al een aantal jaar erg populair in Nederland. Een Oreo is een rond koekje dat bestaat uit twee ronde chocoladekoekjes met daartussen een zachte witte vulling. Het koekje is niet alleen populair als snack, maar ook als ingrediënt voor verschillende baksels. Ben je benieuwd wat je er allemaal mee kunt maken? Lees dan verder en kom erachter!

Oreo cheesecake

Cheesecake is een taart die niet gebakken hoeft te worden op basis van roomkaas. De bodem van deze Oreo cheesecake is gemaakt van de ronde chocolade koekjes en boter. Het beslag van de taart is gemaakt van roomkaas, suiker, eieren en Oreo’s. Ter decoratie wordt vaak slagroom, stukjes Oreo en poedersuiker gebruikt.

Tiramisu

De originele tiramisu wordt gemaakt van mascarpone en lange vingers. Wil je een keer een andere soort tiramisu proberen? Maak dan een variant met Oreo koekjes. Bij deze tiramisu wordt ook mascarpone en slagroom gebruikt, maar geen lange vingers. In plaats daarvan zijn de chocolade koekjes de vulling. Om de tiramisu te decoreren, maak je hem af met gebrokkelde Oreo koekjes en bestrooi je het met poedersuiker.

Muffins

Als je fan bent van muffins is het de moeite waard om de oreo muffins een keer te proberen. Je maakt het chocolade beslag zoals je gewend bent en voegt daar Oreo koekjes aan toe. Vervolgens bak je ze en smeer je de bovenkant in met wit glazuur. Decoreer de muffins met stukjes Oreo en klaar ben je!

Bestel Oreo koekjes online bij Candyonline

Heb je zin om aan de slag te gaan met een van deze baksels met Oreo koekjes? Neem dan een kijkje op de website van Candyonline. Deze online snoepwinkel heeft een ruim assortiment aan Oreo producten. Naast de originele Oreo koekjes hebben ze ook andere bijzondere smaken en chocolade met Oreo erin. Heb je vragen over een product of wil je meer informatie? Neem dan contact op en laat je adviseren!

You May Also Like