Met deze tips bespaar je enorm veel geld op vakantie!

Nu het weer in Nederland weer langzaam richting het vriespunt trekt is het ineens wel heel aantrekkelijk om de landsgrenzen over te steken. Wanneer je klaar bent met de kou in Nederland kun je ervoor kiezen om naar het zuiden van Europa te trekken. Naar bijvoorbeeld de Costa Brava of Barcelona waar de temperaturen gemiddeld toch zo’n 10 tot 15 graden hoger liggen dan in Nederland. Of je ontdekt een nieuwe (onbekende) locatie en gaat op avontuur! Zo’n reisje is heerlijk maar het kost ook wat. Omdat we je willen helpen van deze droom werkelijkheid te maken hebben we in dit blogartikel wat tips and tricks gezet waardoor een reis naar het buitenland wellicht een stuk goedkoper voor je kan uitpakken dan je nu denkt. Lees verder en ontdek de slimme tips! 

Budgetproof op ontdekkingstocht binnen Oost-Europa


Hoewel het er in de winter behoorlijk koud kan zijn, kan het wel heel leuk zijn om een nieuwe cultuur en regio te leren kennen! Vooral landen in Oost-Europa zijn voor Nederlanders onbekend terrein. Wil je een nieuwe regio in Europa bezoeken, maar twijfel je of dit financieel wel haalbaar is? Er zijn talloze manieren om zo goedkoop mogelijk te reizen en een aanzienlijk bedrag te besparen. Door een reis te boeken naar een minder bekende en dus minder populaire locatie kun je veel kosten besparen. Plan bijvoorbeeld een reis naar Sofia, of kies een stad in Kroatië of Tsjechië. In vergelijking met Nederland hebben deze landen vaak ongelooflijk lage prijzen waardoor je optimaal kunt genieten!

Warmere temperaturen en zon in Zuid-Europa


Wil je liever niet naar temperaturen die hetzelfde, of soms zelfs nog kouder zijn dan in Nederland? Dat begrijpen we natuurlijk ook. Wanneer je naar een warmere plek wilt in Zuid-Europa hebben we ook een aantal goede tips om te besparen op je reis. Het moment waarop je boekt kan enorm schelen voor de kosten die je maakt voor de reis. Een aantal maanden van tevoren boeken kan al gauw €50 tot €150 euro schelen. Wanneer je een hostel boekt scheelt dit toch al gauw 1 tot 3 overnachtingen! Voor een verblijf in een stad als Barcelona of Madrid raden we je aan om een hostel te boeken. Een hostel en vliegtickets kun je het best boeken met een Creditcard, zo is jouw aankoop namelijk (in de meeste gevallen) automatisch verzekerd. Vooral wanneer je een paar maanden van tevoren boekt is dit een prettig idee. Heb je nog geen creditcard? Begin dan op tijd met creditcards vergelijken. Het kan namelijk altijd even duren voordat je jouw nieuwe kaart in huis hebt en daadwerkelijk kunt boeken.

You May Also Like