Verveeld en geen zin Netflix? Probeer dit alternatief

We zijn na een aantal jaren waarin we veel thuis waren vrij goed geworden in onszelf vermaken. Verveeld zijn we niet meer te krijgen, want alle afleiding die er bestond hebben we vaak wel gebruik van gemaakt. Toch zijn we ook nu wel eens een dagje thuis – omdat het regent, maar soms ook omdat het wel gewoon lekker is om nergens naartoe te hoeven en even de sociale batterij op te kunnen laden – en hebben we dus ook iets van vermaak nodig. Om nu wéér naar Netflix te grijpen is soms wel een beetje overdreven. De series die we écht nog wilden zien hebben we meestal wel gehad. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar nieuwe manieren om onszelf te vermaken en kwamen we uit op online speelautomaten.

Niets is zo simpel maar zo vermakelijk als online speelautomaten. Er zijn honderden en honderden gokkasten in meer thema’s dan je je kan voorstellen. Zo zijn er veel gokkasten in het thema van de oude Egyptenaren, is er een volledig gewijd aan allerlei soorten snoep – het toepasselijke Sweet Bonanza en zijn er ook een flink aantal gokkasten die zich bezig houden met vissen en vissers. Zo gek kan je het niet bedenken of er zijn gokkasten van. Er zijn veel gokkasten die nog steeds spelen volgens het systeem van de rollers – er zijn een aantal kolommen, meestal drie of vijf, maar soms ook zeven of een ander aantal – die gaan draaien en vervolgens symbolen weergeven. Mocht je drie symbolen op een rij hebben of een andere winstgevende combinatie volgens de winstlijnen, dan win je geld. Meestal is er ook iets van een bonussysteem. Mocht je bijvoorbeeld op zoek zijn naar een gokkast die aan thuis doet denken, dan is DutchFlip iets voor jou. In dat spel hebben ze het helemaal ingericht naar Nederland en kan je een bonus verdienen door middel van het verzamelen van drie gouden windmolens. Op het moment dat je die weet te verzamelen, maak je aanspraak op een verdubbeling van je inzet én krijg je 15 gratis spins. De machine speelt dus 15 keer zonder dat jij daar voor hoeft te betalen en je mag de winst die tijdens die 15 spins wordt gedraaid houden. Dat is pas lekker.

Bonus

Wat ook fijn is, is dat je meestal aanspraak maakt op een bonus op de website, helemaal als je voor de eerste keer een storting doet. Een bonus is meestal extra speeltegoed, of in het geval van gokkasten, gratis spins die je kan inzetten. Om daarvan gebruik te kunnen maken, moet je meestal voldoen aan een aantal actievoorwaarden of heb je een bonuscode nodig. Check dus van tevoren zeker of je misschien van een van beide zaken gebruik kan maken – het zou natuurlijk lekker zijn als je zo een bonusje weet te pakken en nog langer met je geld kan spelen. Bovendien is wat ons betreft gratis altijd goed en zou het zonde zijn om dat te laten liggen.

You May Also Like