Goedkoopste Tablets en Ipads van dit moment

Op zoek naar goede tablet of iPad die ook nog een beetje vriendelijk is voor je portemonnee? We got you covered! Een budgetexemplaar is vaak iets zwaarder, dikker en groter dan zijn duurdere concurrenten, maar is qua prijs totaal verschillend. Voor sommige mooie iPads betaal je namelijk al zo rond de 1.0000 euro, terwijl budgettoppers rond de 200 of 300 euro liggen.

Huawei T3

De Huawei T3 is een perfecte optie wanneer je wel een goede tablet wil, maar een niet al te groot budget hebt of geen zin om heel veel geld uit te geven. Dit model van Huawei is namelijk een echte budgettopper. Hij kost zo’n 119 euro, en heeft een opslag van 16GB (de meeste tablets hebben 8GB). Hij is ook nog eens perfect om mee te nemen onderweg, hij weegt namelijk nog geen kilo! Daarnaast heeft hij een klassiek design.

Amazon Fire 7

Ben je op zoek naar een tablet die vooral prima z’n werk doet, en niet de hoofdprijs kost? Dan is de Amazon Fire 7 waarschijnlijk echt wat voor jou. Deze kun je namelijk voor een heel zacht prijsje al krijgen -héél zacht, zo’n 55 euro-, en hij is heel dun en licht (hij is grotendeels namelijk gemaakt van plastic). Het enige waar je dan mee moet dealen is dat Amazon reclame maakt op de tablet, vergrendeld en onvergrendeld. Maar vind je het prima om af en toe een advertentie langs te zien komen, dan is deze budgettopper zeker iets voor jou.

Lenovo Tab 4 8 Plus

De 4 8 plus van Lenovo is qua prijs-kwaliteit verhouding één van de beste tablets die momenteel op de markt te krijgen zijn. Hij weegt niet veel, 300 g, is dun en heeft een schermgrootte van 8 inch. Hoewel er veel kritiek was over de kwaliteit van het glas, hij zou makkelijk breekbaar zijn (echter is dit met een goede hoes snel opgelost) en is de camera niet mega scherp. Hij kost rond de 200 euro, afhankelijk van de site waar je hem wil bestellen, dit kan bijna op alle grote online webshops. Om er zeker van te zijn dat je glas niet breekt, kun je hem het beste goed beschermen.

You May Also Like