EG Photography

Rolluiken plaatsen: prijzen & mogelijkheden

Wil je een rolluik kopen zodat je kunt profiteren van de perfecte zonwering, de ultieme verduistering voor je slaapkamer en de geluidswerende en isolerende werking? Rolluiken worden volledig op maat gemaakt en hebben verschillende mogelijkheden. Benieuwd wat de kosten zijn voor een nieuw rolluik? Wij hebben alle prijzen en mogelijkheden voor je op een rij gezet.

Wat kosten rolluiken?

In je zoektocht naar rolluiken vraag je je waarschijnlijk af: wat kosten rolluiken? De kosten voor een rolluik variëren van € 200 tot € 1.500, exclusief plaatsing. De prijs wordt met name bepaald door de afmetingen, keuzes en het type rolluik. Ook het merk rolluik speelt hierin en rol. Op inhuisplaza.nl bereken je eenvoudig zelf de prijs een elektrisch rolluik. Door de productconfigurator te starten en jouw wensen in te vullen, zie je direct wat de prijs van jouw rolluik wordt.

Keuzes die rolluiken prijzen beïnvloeden

De prijs van een rolluik wordt dus bepaald door de grootte, bediening, het merk en extra opties. Hierdoor stel je jouw rolluik precies naar wens samen. Wil je een rolluik kopen? Bekijk hieronder de keuzemogelijkheden die van belang zijn:

Keuze 1: Afmetingen

Hoe groter het raam is, hoe duurder het rolluik wordt. Zo betaal je voor een raam van 100 x 100 cm rond de € 450 voor een elektrisch rolluik en voor een wat groter raam van 150 x 200 cm rond de € 600.

Keuze 2: Bediening

Je hebt twee keuzes voor de bediening van je rolluik: handmatig en elektrisch. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor elektrisch. Dit zorgt voor extra gebruiksgemak, omdat je het rolluik eenvoudig met één druk op de knop kunt bedienen of via een app op je telefoon.

Keuze 3: Montage

De montage van een rolluik zit niet standaard in de prijs. Je kunt er voor kiezen om een rolluik zelf te monteren of te laten monteren. Bij het laten monteren ben je ervan verzekerd dat je rolluik perfect komt te hangen. Ervaren monteurs nemen hierbij al het werk voor je uit handen. Ideaal!

Meer zonwering opties

Naast rolluiken zijn er veel verschillende soorten zonwering voor je huis. Ben je op zoek naar zonwering die zonwerend, isolerend en inbraakwerend is? Dan zijn rolluiken een perfecte oplossing. Maar ben je juist op zoek naar zonwering, waarbij je nog naar buiten kunt kijken en een schaduwplek biedt op je terras? Kies dan voor zonneschermen.

You May Also Like